Iraklion

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Old town Heraklion apartment, Modern 2BD semi-detached house en Luxury apartment (64sqm) drie van de beste goedkope hotels in Iraklion. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Iraklion zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Iraklion?

9,8
Reizende Gezinnen
9,6
Fijnproevers
9,6
Fans van het nachtleven
9,4
Fans van geschiedenis
7,7
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (29)
Kat Von B (Travelinggreek)
Kat Von B (Travelinggreek)Huntington Beach
25-10-13

Heraklion is de grootste stad op het eiland Kreta. De belangrijkste luchthaven en de grootste haven zijn ook hier. Het is niet zo schilderachtig als Chania. Het is chaotisch, luid en de stranden zijn gewoon niet zo mooi. In alle eerlijkheid als je rijdt ongeveer een uur uit deze stad vindt u de meest welvarende deel van het eiland met de grootste concentratie van vijf sterren hotels te bereiken.

Ally Wu
Ally WuLonden
06-01-17

Het is de grootste stad op Kreta en waarschijnlijk ook het slechtste stad. Het is de industrie, vies en een gebrek aan karakter. Zelfs de Grieken beschouwen het als de oksel van Griekenland. We maken de fout van een verblijf er voor 5 nachten en het was behoorlijk verschrikkelijk.

Ingrid Katz
Ingrid KatzMenlo Park
27-06-18

This is a very lively town with definitely more bars and coffee houses then restaurants. Their old venetian town is very pretty.

Richard M
Richard MPlatistomo
10-03-18

The cosmopolitan city of Heraklion the capital of Crete with shops, markets, restaurants, stadium. airport,

Plan een reis naar Griekenland