Laganas

12 dec. 2018 - 13 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Babis Studios, Studio Stars 1 en Erietta Studios drie van de beste goedkope hotels in Laganas. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Laganas zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Laganas?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
7,5
Fans van het nachtleven
7,5
Fans van de buitensport
7,4
Reizende Gezinnen
7,2
Hipsters
Beoordelingen van leden (10)
Jason Rutter
Jason Rutter
06-01-17

briljant voor nachtleven en heeft tal van restaurants (ik zou het robin hood aanraden, het eten was uitstekend) tal van activiteiten te doen rond het eiland u kunt rijden rond het eiland in een dag THERS ook uitstapjes van Zante naar belangrijkste land Griekenland (olympia). ik verbleef in Illios hotel zijn verwijderd van de belangrijkste strips in een mooie rustige omgeving (5 min lopen van de belangrijkste strips)

Joanne Healey
Joanne HealeyBirmingham
06-01-17

een van de beste stranden voor kinderen waar ik ooit bezocht en als je geluk hebt kun je een turtle..or twee spotten!

Sharon W
Sharon W
06-11-16

This is the home of the Caretta Caretta (Turtle). Laganas Beach is popular with families and the area is designated as a protected Nature Reserve for the turtle breeding grounds

Lorraine Brook
Lorraine Brook
06-12-11

Plan een reis naar Griekenland