Oía

21 jan. 2019 - 22 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn OIA UNIQUE HOMES by K&K, Residence Suites en Oia Mansion drie van de beste goedkope hotels in Oía. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Oía zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Oía?

9,8
Luxe Reizigers
9,4
Avontuurlijke Reizigers
7,7
Fans van de buitensport
6,8
Kunstliefhebbers
6,4
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (60)
Gina G
Gina GAlexandria
07-09-15

Tweede grootste Dorp in Santorini. Schilderachtige geplaveide straten lijnen met cafe's en winkels. De beste plek om de prachtige zonsondergang te kijken!

Eliveth Sáenz
Eliveth SáenzPuebla
20-08-15

Oia, Santorini is een must see! Zorg ervoor dat je de vulkaan wandeling evenals de ezel, oh en niet te vergeten de warmwaterbronnen! Cheers!

Helene Stein-Anderson
Helene Stein-AndersonStanley
17-06-15

Magisch, romantisch, speciale, verloren in de vertaling, de realisatie van het leven buiten je eigen, adembenemend, momenten van ontzag bij ontzag. OK dus je krijgt wat ik bedoel ;-)

Yanti
YantiJakarta
25-10-14

In Santorini is beroemd om de zonsondergang te bekijken. Santorini en haar mening zijn gewoon adembenemend! Doet zorg reserveren als u een vroeg diner voor zonsondergang te bekijken zijn.

Plan een reis naar Griekenland