Thessaloniki

16 jan. 2019 - 17 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Anatolia Hotel, Kinissi Palace en Davitel - Tobacco Hotel drie van de beste goedkope hotels in Thessaloniki. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Thessaloniki zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Thessaloniki

vanaf € 50
vanaf € 63
vanaf € 105

Wat zeggen reizigers over Thessaloniki?

9,8
Fans van geschiedenis
6,9
Fijnproevers
6,9
Fans van de buitensport
6,6
Fans van het nachtleven
6,1
Kunstliefhebbers
Beoordelingen van leden (77)
Samuel Saidel-Goley
Samuel Saidel-GoleyBedford
24-10-14

Thessaloniki is de stad om te bezoeken in het noorden van Griekenland, met een historische centrum van de stad, moderne stad eromheen en een geweldige locatie aan de zee. Dineren in een lokale taverna uitzicht op de historische Witte Toren voor een onvergetelijke ervaring!

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
07-10-14

Grote Griekse stad, de tweede naar Athene. Drukke straten, maar lijkt een beetje rustiger. Vertraging in de economie toont. Redelijke voedselprijzen.

Lauren Baker
Lauren BakerBedford
28-08-15

Deze stad is historisch, maar toch modern en heeft een aantal van de beste eten en aardigste mensen in Griekenland. De zeewind houdt het aangenaam, zelfs in de zomer, en de hele stad leeft met cultuur.

Kat Von B (Travelinggreek)
Kat Von B (Travelinggreek)Huntington Beach
13-07-14

Deze stad is de grootste in Noord-Griekenland. De sfeer is heel anders dan in Athene, is het meer terug en visueel mooier vastgelegd. De promenade is het hoogtepunt met restaurants en cafes verspreid over het landschap. Een geweldige stad om te voet te verkennen.

Plan een reis naar Griekenland