Chichicastenango

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Beautiful Apartments by the Lake, ABU hotel en Apartamento Torres de Atitlan drie van de beste goedkope hotels in Chichicastenango. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Chichicastenango zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Chichicastenango?

9,8
Rugzaktoeristen
6,7
Avontuurlijke Reizigers
6,7
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (11)
Anne Lowrey
Anne LowreySan Francisco
09-01-15

Mijn favoriet ervaring in alle van Guatemala. Cultuur, kleur en keuken ... niet naar het winkelcentrum te vermelden (als dat je ding.)

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
15-08-14

zeer interessant stad Curaçaose de gemarkeerde, ook zijn er veel toeristen nog vriendelijke mensen, goed voor wandelen

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06-01-17

Een marktstad presentatie van een aantal van de meest kleurrijke delen van Guatemala. Op een typische dag markt, kunt u alles van traditionele maskers en stoffen om groenten naar de keuken hardware te vinden. Verbazingwekkende voor fotografie en een essentiële ervaring voor de bezoeker naar Guatemala.

Mimi Cassidy
Mimi CassidyConcord
26-09-13

Deze open markt is gek, maar een must ervaring tijdens een bezoek aan Guatemala. De moeilijk te verkopen technieken uit de vrouwen en kinderen verkoop mensen zijn geen grap, maar waren heel grappig bij momenten. Begin uw onderhandelingen op de helft van wat er eerst aangeboden. Er is een mooie begraafplaats tegenover de markt.

Plan een reis naar Guatemala