Santa Cruz La Laguna

19 jan. 2019 - 20 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Beautiful Apartments by the Lake, Casa Azul Vista Al Lago en Doron Yoga & Zen Center drie van de beste goedkope hotels in Santa Cruz La Laguna. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Santa Cruz La Laguna zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Santa Cruz La Laguna?

9,8
Groene Reizigers
9,8
Fans van de buitensport
9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,8
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (3)
Claudia Tavani
Claudia TavaniCagliari
11-08-15

Het kleinste dorp in de buurt van het meer Atitlan is ook de meest rustige één, en degene die het mooiste uitzicht over het meer en de vulkanen biedt. Een goed uitgangspunt voor een groot aantal activiteiten die wandelen, yoga, kajakken en zelfs duiken bevatten. De accommodatie opties zijn beperkt, maar goed.

Anne Lowrey
Anne LowreySan Francisco
13-01-15

Ik hou van dit kleine dorpje aan het meer van Atitlan. Mis niet de zelfgemaakte diner in La Iguana Perdida of het uitzicht vanaf de top van de heuvel!

Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
10-11-13

Een kleinere stad op het meer, die ik lees is zeer nadelig beïnvloed door de stijgende waterpeil. Er is een leuke lodge hier, en een leuke bar. Er is ook een resort op de rotsen, met een goed restaurant, en een uitdagende klif sprong die gewoon moet worden getemd.

Plan een reis naar Guatemala