Esztergom

16 jan. 2019 - 17 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Bagolyvár Panda Apartman, Kamilla Apartman en Bagolyvár drie van de beste goedkope hotels in Esztergom. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Esztergom zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Esztergom?

9,8
Rugzaktoeristen
8,7
Fans van geschiedenis
7,5
Avontuurlijke Reizigers
6,3
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (6)
Ed Lee
Ed LeeNew York City
03-02-15

Een prachtige Hongaarse stad ten noorden van Boedapest, dat ligt langs de Donau met Slowakije aan de andere kant. Ik beveel het controleren van zowel de Witte Toren en de Basiliek van Esztergom, dat zit boven op Castle Hill, dat kijkt uit over de Donau. Ik beveel ten zeerste ook het controleren van de Christelijke Museum, die een indrukwekkende verzameling 13e-19e kerkelijke kunst herbergt.

Göbölös-Szabó Julianna
Göbölös-Szabó JuliannaKétpó
12-12-17

It’s the first capital of Hungary with a 1000 years old castle, Central Europe ‘s biggest cathedral, surrounded by Pilis where you can hike and with thermal baths around.

Margó Kathleen Payton Szilágyi
Margó Kathleen Payton SzilágyiEsztergom
06-01-17

esztergom

Magdolna
MagdolnaBoedapest
03-10-12

Plan een reis naar Hongarije