Galway

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Holiday Home Henry St 1, Arasain Na Mara en Abbey Lodge B&B drie van de beste goedkope hotels in Galway. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Galway zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Galway?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
8,9
Fijnproevers
8,8
Fans van het nachtleven
8,7
Fans van de buitensport
7,8
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (59)
Callum Soukup-Croy
Callum Soukup-CroyGlasgow
29-05-16

Een kleine, charmante stad aan de westkust van Ierland is er genoeg hier om een ​​bezoeker hier vermaakt voor een paar dagen te houden. De oude high street is kleurrijk en levendig en het omliggende gebied uitzonderlijk mooie

Susan L. Peters Baker
Susan L. Peters BakerEscondido
11-02-16

Liefde Galway! Eten, muziek. Wandeltochten, cruise op de rivier. Ze hebben veel festivals, waaronder literatuur, kunst festival, en rassen.

Child of Bohemia
Child of BohemiaBrno
15-09-15

Galway is voor mij de mooiste stad van Ierland. Heeft vriendelijke mensen, goede restaurants en interessante bars en hij de natuur rond de stad is gewoon geweldig.

Robin Lampert
Robin Lampert
31-07-15

als we vertrokken uit het dok in Galway ze speelden de doedelzak naar ons schip serenade, The Royal Princess in ruil daarvoor de kapitein plaatste de Love Boat Theme op zijn hoorn .Wat een concert

Plan een reis naar Ierland