Hella

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Nefsholt, Undraland Holiday Home en Klara's Farm Holidays drie van de beste goedkope hotels in Hella. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Hella zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Hella?

9,8
Fans van de buitensport
9,8
Fans van geschiedenis
9,4
Rugzaktoeristen
7,5
Avontuurlijke Reizigers
7,2
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (3)
Lauren Baker
Lauren BakerBedford
13-04-15

Hella is een klein stadje op de ringweg, bekend van de nabijgelegen grotten waar monniken zei ooit hebben geleefd. Hella ligt dicht bij de Hekla vulkaan, en er zijn ook wandelroutes in het gebied.

Óskar Gíslasson
Óskar GíslassonReykjavik
22-12-13

Pepi
PepiBarcelona
27-10-17

Hella es un pequeño poblado del sur de Islandia. Es un buen sitio donde cambiar de autobús para quienes van camino a la zona de Landmannalaugar o Porsmork para hacer trekking. Tiene buenos servicios y un supermercado grande y de precios razonables donde abastecerse. En la zona de la estación de servicio están prácticamente todas las paradas de los buses que conectan el país en sentido este-oeste y visceversa.

Plan een reis naar IJsland