Vestmannaeyjar

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Fagrahlíd Guesthouse, Eldstó Guesthouse en Hellisholar Guesthouse drie van de beste goedkope hotels in Vestmannaeyjar. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Vestmannaeyjar zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Vestmannaeyjar?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
8,5
Reizende Gezinnen
7,8
Fans van de buitensport
7,8
Fans van geschiedenis
6,4
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (7)
Rachel
RachelNew York City
01-07-16

De Westman-eilanden was een van mijn absolute favoriete stopt op onze IJsland reis. Een korte veerboot over van het vasteland, de archipel bestaat uit een cluster van kleine, in het algemeen onbewoonde eilanden (hoewel bijna allemaal hebben ze een hut gebouwd erop dat alleen de mannen te gebruiken voor de jacht) en het belangrijkste eiland, Heimaey (of huis eiland). industrie Heimaey's en overleving afhankelijk van de visserij en de haven en de vloot is de levensader van de gemeenschap. In 1973, Eldfell, een vulkaan op Heimaey, opende een spleet op het eiland en uitgespuwd lava en as voor wat geliquideerd wordt ongeveer 7 maanden. Gelukkig had de vloot in de stad als gevolg van slecht weer, zodat iedereen op het eiland was in staat om te worden geëvacueerd naar het vasteland en niemand gestorven, maar meer dan 400 huizen werden verwoest en naarmate de tijd verstreek, de lava begon stroomt in de richting van de haven. Met het hele lot van Heimaey's overleven op de lijn, de mensen gewerkt om erachter te komen een manier om de lavastroom te vertragen, en uiteindelijk stond dag bewaker en nacht, punt brandslangen, pompen met koud water van de zee bij de stroom totdat hij gestopt letterlijk aan de haveningang. Restanten van de uitbarsting, met inbegrip van een bergachtig en uitgestrekte lava veld (compleet met markers, waar waar de huizen en straten vroeger), de (toegankelijke) conus van Eldfell, en een huis dat uit de as werd gegraven en omgevormd tot een museum kan worden gezien en bezocht op het eiland. Er is ook een leuke aquarium (ook beoordeeld in mijn paspoort), Puffin sightseeing (hoewel we hadden een moeilijke tijd ze te zien in de tijd van het jaar we bezochten, en gewoon een charmante sfeer rondom. Ik beveel de dagtocht en de uitgaven van een paar uren.

Ebba Gunnarsdóttir
Ebba GunnarsdóttirVestmannaeyjar
06-01-17

Ik woon ther

Tarina Peterson
Tarina PetersonHonderdjarig
24-06-17

One of the best parts of my trip to Iceland, and we visited on a whim. I highly recommend taking a tour if you visit as there's so much to learn - about the volcanic history of the place, the recent eruption, the culture, the people. It really is special and is worth the trip.

Elín Ármannsdóttir
Elín ÁrmannsdóttirReykjavik
21-09-15

Plan een reis naar IJsland