Bangalore

20 jan. 2019 - 21 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Treebo White MG, Treebo Rotano Suites en Treebo Hsr Layout drie van de beste goedkope hotels in Bangalore. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Bangalore zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Bangalore

vanaf € 26
vanaf € 59
vanaf € 125

Wat zeggen reizigers over Bangalore?

9,8
Zakenreizigers
9,5
Avontuurlijke Reizigers
9,4
Fijnproevers
8,6
Fans van het nachtleven
7,9
Kunstliefhebbers
Beoordelingen van leden (151)
Gopal
GopalCoimbatore
22-07-16

De stad is zo groot en het klimaat is zo goed .. Dus druk overal .. Leuk om te bezoeken met familie en vrienden ..

Shahaji Pawar
Shahaji Pawar
15-05-16

Bangalore is een barst stad met verkeersopstoppingen, maar om ergens genoeg vast te eten op elk budget geen voedsel

Gautam Saluja
Gautam SalujaBangalore
26-09-14

Bangalore is een stad die zeker niet een eerste indruk zou gecast als een toeristische plaats. Het is duidelijk, het heeft niet veel te bieden op het gebied van architectuur en monumenten, maar het heeft zeker plaatsen die zo natuurlijk mooi in aanmerking konden komen. Het weer is geweldig, die draagt ​​bij aan de natuurlijke charme straalt. Het doet groeien op u wel. Langer je blijft hoe meer het verleidt en sensatie. Het heeft nogal een smaakpapillen aan te bieden voor diegenen die verscheidenheid aan gerechten. Het is in de buurt uitjes geven u meer dan genoeg mogelijkheden om te ervaren minder geïndustrialiseerde (lees beter uit) plaatsen. De evenementen en activiteiten gebeurt overtreffen de lijst, zelfs in de grote metropolen in India. Probeer dit maar een passerende blik niet geven en het een heerlijke ervaring zou zijn.

Roomatech
RoomatechBangalore
12-04-15

Krijg Training in Cisco, Microsoft, Cisco, CCNA, IT Opleidingen en certificaten ?? No.1 Training Institute Rooman Technologies Pvt.Ltd-India's voor hardware, netwerken, Job Gegarandeerd Cursussen, Embedded System courses.Find premier IT Training Company, 100% Job Assured, hardware en Networking Training Institue in Bangalore. Rooman Technologies levert baangarantie cursussen in Bangalore waar de toekomst overleven en een goede carrière van elke kandidaat die ambieert carrière studeren in IT zorgt. Computer hardware en Networking is een van de snel groeiende sectoren. De hardware sector in wezen geassocieerd met computer hardware en ontwikkeling onderzoek. Het gaat om hardware ontwerpen, productie en installatie. De diensten van de hardware professionals nodig zijn door bijna alle industrieën en corporate huizen. De aanwezigheid van de buitenlandse en Indiase IT-spelers heeft veel mogelijkheden gecreëerd voor de studenten op dit gebied. Bezoek onze site hier: http: //www.rooman.net

Plan een reis naar India