Bombay

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn The Fern Residency Mumbai, Trident Nariman Point en The Shalimar Hotel drie van de beste goedkope hotels in Bombay. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Bombay zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Bombay

vanaf € 36
vanaf € 156
vanaf € 286

Wat zeggen reizigers over Bombay?

9,8
Fijnproevers
9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Rugzaktoeristen
9,8
Kunstliefhebbers
9,8
Fans van het nachtleven
Beoordelingen van leden (222)
Nadine Larter
Nadine LarterPort Elizabeth
23-05-16

Ah Mumbai! Mijn entry point en kennismaking met de magische land van India. Wat een glorieus drukke plek vol met zo'n rijke geschiedenis en cultuur en kleur. Deze bruisende stad vertraagt ​​nooit naar beneden en kan nogal een overweldigende ervaring, maar oh zo de moeite waard zijn!

Anil Zagade
Anil ZagadeBombay
15-05-16

Een van de beste stad in de wereld en de financiële hoofdstad van India, Mumbai wordt bezocht door vele toeristen van over de hele wereld. Mumbai wordt vervuld door de kustlijn, tempels, historische plaatsen, het nachtleven, luxe en nog veel meer.

Jonathan Goddard
Jonathan GoddardCambridge
14-10-16

'S werelds op twee na grootste stad, met een bevolking van meer dan 17 miljoen, Mumbai is ook de thuisbasis van de Bollywood filmindustrie. Van oceaan promenades, waar u kunt hangen om prachtige zonsondergangen te kijken, om geestelijke scherpstelpunten en een bruisend nachtleven - Mumbai heeft zoveel meer te bieden dan de toevallige bezoeker op doorreis zou kunnen realiseren. Mumbai is een plek waar uitersten in elkaar, en splitsingen vervagen. Het is een multiculturele smeltkroes van verschillende culturen, religies en talen wonen in de nabijheid van elkaar, met een dwingende tolerante sfeer en een warme en vriendelijke hart. Het is een stad waar de zeer rijken en berooid naast elkaar leven, waar honden kunnen rustig slapen in de straten van de stad ontweken door verwoede autorickshaw chauffeurs. Mumbai is eindeloos fascinerend voor mij, en heeft ook vrij perfect weer!

Anne Lowrey
Anne LowreySan Francisco
14-10-16

Een must als je in India. Interessant contrast met Delhi. Zorg ervoor dat u een Bollywood film te vangen terwijl je in de stad :)

Plan een reis naar India