Darjeeling

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Tumsong Chiabari - The Tea Retreat, Hotel Tower View en Hotel Ascot drie van de beste goedkope hotels in Darjeeling. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Darjeeling zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Darjeeling?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,8
Fans van de buitensport
8,9
Groene Reizigers
5,9
Rugzaktoeristen
5,8
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (26)
Gourab Kumar
Gourab KumarLisle
12-02-16

Het land van de beroemde Darjeeling Tea. Geniet van een rondleiding door de theetuin in het dal en de heuvels van de Himalaya's.

Simran Baid
Simran BaidCalcutta
28-10-15

De 5 km lange Kabelbaan rit geeft een mooi beeld van de kleine dorpjes en theetuinen midden van de heuvels.

Travel Guide In Nepal
Travel Guide In NepalKathmandu
11-11-14

Geachte Reizigers, Namaste en Warm Greetings from Himalaya Land Nepal! lic Huis Trekking Guide & Tour Operator Licence. Service. Communicatie. Verbinding. Werken bij deze kernwaarden vijftien jaar heeft geleid tot zinvolle avonturen voor honderden avonturiers en een zeer bevredigende carrière voor mij. Het verstrekken van fantastische service en heldere communicatie zijn mijn sterke punten, en het smeden van betekenisvolle verbanden tussen ons en tussen u en mijn land, Nepal, is mijn streven. Enkele van de grootste complimenten die ik heb ontvangen zijn: "Je gaat naar hem als een client, en je vertrekt als vriend" en "Alles was goed verzorgd aan mijn volle tevredenheid". Als aanbieder van 80 unieke tochten en expedities in Nepal, kan het belang dat ik op uw veiligheid niet worden onderschat. Al de gidsen die ik huren zijn volledig erkend en gecertificeerd veteranen. Wanneer u trek met mij worden voorbereid op het avontuur van je leven. - Sanjib Adhikari. Een beetje geschiedenis: ik mezelf dan expedities naar Mera Peak zijn geweest, het Eiland van de piek, Kalapathar, Gokyo piek, Tseryo RI en in vele hoge passen in Nepal, Larkye Pass, Ampulapcha Pass, Chola pas, Renjula passeren, Tashilapcha passeren, Ganjala passeren, Thorong La pas, Tilicho pas, (Mesokantola pas). We biedt ook Everest Base Camp Trek, Annapurna Base Camp Trek, Ghorepani Poon Hill Trek, Manaslu Trek, Langtang Trek, Kanchenjunga Trek. Binnen de lange overspanning van een avontuurlijke reis, ik hebben uitgebreide ervaring geleiding op Mt. Kailash, Lhasa in Tibet ook Ladak en Sikkim in India. Inschrijving voor 7 jaar lange reis geeft me moed om uit te werken voor een onafhankelijk georganiseerde trekking agency. http://www.nepalguideinfo.com/ sanjib-adhikari@hotmail.com Nepal Planet Treks en Expedition Paknajol, Thamel Kathmandu Nepal

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
23-10-13

Darjeeling is de originele Indiase heuvel station, een plek waar Engels-koloniale gouverneurs en ambtenaren vroeger naar de hitte van de West-Bengalen vlaktes dat de administratieve hoofdstad van Calcutta gesmoord ontsnappen. Deze dagen, natuurlijk, het heeft de klassieke "betonnen dozen op steile hellingen" vibe van de meeste Indiase hill stations, maar met grote in-seizoen uitzicht op de oostelijke Himalaya, het is zeker een plek om een ​​bezoek waard, met minder van een stoner / backpacker scene dan Manali en Shimla. Het is misschien toeristisch zijn, maar soms goede dingen zijn.

Plan een reis naar India