Dharamsala

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Deodar Villa, White Ridge Hotel en White Haven Estate (East Home) drie van de beste goedkope hotels in Dharamsala. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Dharamsala zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Dharamsala?

9,8
Spitiruele Zoekers
9,6
Vegetarisch
Beoordelingen van leden (12)
Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06-01-17

Sta mij toe de enige afwijkende stem op wat anders is een razend populaire stad, om die bezoekers uit het Westen kudde in letterlijke drommen. Dharamsala is een plaats waar je uit de eerste hand en in verfijnde details van de westerse tendens om oosterse godsdiensten te zien als letterlijk magie kan zien, waarbij oppervlakkig (indien tal van) culturele verschillen een soort zeker teken van verlichting zijn. Er is kastanjebruin gewaden overvloed in Dharamsala, sommigen van hen behoren tot de echte geestelijke, sommigen van hen behoren tot ronduit charlatans, en vele behoren tot de gewone mensen net als u en ik, die toevallig uit een cultuur komen waar de deelname aan een boeddhistische kloosterorde is beschouwd als een normaal leven keuze, vooral als je een grote of arm gezin. De westerlingen - op blote voeten, gekleed in lompen, en het doen van yoga of fire-poi - zijn even talrijk als de lokale bevolking, en het verkeer (HONK!) Is een voortdurende ergernis. Als u wilt zien wat er gebeurt als een zeldzame en oude cultuur (Tibet) in een merk voor consumptie door het recht westerlingen wordt omgezet, kom dan naar Dharamsala.

Marion Armstrong
Marion ArmstrongLonden
22-05-13

Tibeten Wielen van het gebed wapperen in de zachte bries berg .... spiritueel, rustig, mooi - "Sunder", Shanti .... een must om zelf te ervaren .....

Ashwani Sharma
Ashwani SharmaChandigarh
06-01-17

Dharmshala is een klein stadje in het district Kangra van Himachal Pradesh makkelijk te benaderen via de weg van Pathankot. Er zijn zo veel andere wegverbindingen ook mooi uit Hoshiarpur in Punjab. Het koele weer van de plaats geven u vrijstelling van verzengende hitte van de vlakten in de zomer. De belangrijkste attractie in de buurt van Dharmshala is Mclod Ganj, de zetel van de Tibetaanse religieuze goeroe Dalailama en de hoofdstad van Tibet regering in exile.Here je voelt, ben je in Tibet zoals U zult zoveel Tibetians vestigden zich hier te zien. Het weer is hier aangenamer in vergelijking met Dharmshala en men moet niet vergeten om Bhagsunath tempel gewijd aan Lord Shiva.There bezoeken zijn zo veel andere bezienswaardigheden de moeite waard en plaatsen van religieus belang, zoals Chamunda tempel in de buurt Dharamshala. U kunt Palampur bezoek aan de theetuinen daar te zien.

ChabadPacker
ChabadPackerOrlando Florida
06-01-17

2 uur lokale bus rit over rotsen en bruggen (zo smal dat onze wielen waren van de grond helft van de tijd), komen we aan in Forsaken "crumbville". Mini-bus naar Dharamsala, en ziedaar we voldoen aan onze vrienden uit Californië en Engeland! 1,3 miljard mensen in India en we voldoen aan dezelfde mensen tweemaal. Ik denk dat we de hele wereld kleiner. Dharamsala is waarschijnlijk de meest culturele en intrigerende plaatsen in India. Raku's plaats en het Engels bakkerij zijn de plaatsen om te relaxen, een boek lezen, of om mensen te ontmoeten uit alle lagen van de bevolking. Ook Chabad in Bhagsu (het onderste gedeelte van Dharamsala) heeft pannenkoeken om voor te sterven (en ze zijn slechts 40 rupees - 80 cent). Een must-see is het klooster van de Dalai Lama in Dharamsala lager. Als je geluk hebt, mag hij zelfs in zijn. Hoe dan ook, het is leuk om te zien hoe ze leren ... of klappen hun handen bij het maken van een punt (http://on.fb.me/i0CL5S). Grote giften worden gekocht op de goedkope, grote bezienswaardigheden te aanschouwen, speciale wandelingen om te trekken. De backpacker-cum-locals er waren allemaal proberen te achterhalen hoe te komen hoe we werden "slechts" een verblijf van een week. Maar de reizen must go on!

Plan een reis naar India