Jaipur

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Jai Mahal Palace, ITC Rajputana, a Luxury Collection Hotel, Jaipur en Taj Rambagh Palace drie van de beste goedkope hotels in Jaipur. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Jaipur zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Jaipur?

9,8
Luxe Reizigers
9,8
Fans van geschiedenis
9,4
Kunstliefhebbers
7,3
Reizende Gezinnen
7,2
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (78)
Anne Lowrey
Anne LowreySan Francisco
14-10-16

De roze stad is een must - een deel van de Gouden Driehoek Delhi en Agra. Grote winkels, en vergeet niet te stoppen bij de Amer Fort en als je dapper voelt, het nabijgelegen aap tempel.

Brad Bernard
Brad BernardSan Francisco
08-03-16

Dansers breken de ochtend stilte op 's werelds grootste literatuurfestival

Nitish Nanda
Nitish NandaJaipur
19-12-15

Een mix van erfgoed, voedsel, geschiedenis, winkelen en nog veel meer dingen nog te onthullen

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06-01-17

Ik heb echt, echt willen niet leuk Jaipur. Het heeft alle gebruikelijke ongewenste eigenschappen van een Indiase grote stad - het verkeer, smerigheid, hitte - maar onderscheidt zich door zijn uitzonderlijk niveau van gedoe van touts, riksja chauffeurs en anderen, tot het punt van in wezen constant in veel van de belangrijkste toeristische gebieden. En hoewel ik * echt * willen Jaipur haten om al deze redenen, doe ik niet, Jaipur is geweldig. De stad van de vele forten, monumenten en paleizen zijn fascinerend historisch en uitzonderlijk mooi - er zijn weinig andere plekken op het subcontinent met als diepe een assortiment van bezienswaardigheden te bieden. De vele markten van de oude Roze Stad zijn prachtig en de architectuur van de Roze Stad zelf heerlijk, en als je kunt omgaan met de sjacheraars en de intimidatie, Jaipur heeft een werkelijk uitzonderlijk veel te bieden.

Plan een reis naar India