Jaisalmer

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Siddhartha, Sagar Guest House en OYO 1352 Hotel Desert Moon drie van de beste goedkope hotels in Jaisalmer. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Jaisalmer zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Jaisalmer?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
8,1
Fans van geschiedenis
8,0
Rugzaktoeristen
6,9
Fans van de buitensport
6,1
Kunstliefhebbers
Beoordelingen van leden (20)
Travis Katz
Travis KatzMenlo Park
06-01-17

Rising uit het gouden zand van de woestijn Rajasthani, Jaiselmer is een stap terug in de tijd. Denk arabische nachten, met smalle, kronkelende straatjes, oude forten, kamelen en mannen in felgekleurde tulbanden. Jaisalmer is romantisch en onvergetelijk. PS - ontmoette mijn vrouw hier.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
03-01-14

Ongetwijfeld een koele stad in de zin dat het oude fort / stad stijgt dramatisch uit de woestijn. Maar ik was een beetje teleurgesteld dat de mensen daar behoorden tot de minst vriendelijke in India. Verder voelt meer als een toeristische stad is dan een levende stad. Toch is de architectuur is interessant en kunt u uitstapjes maken naar de woestijn van hier.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06-01-17

Desert-getinte, stoffig, duister, Jaisalmer is de meest westelijke aan zee grenzende buitenpost in India. Een gele zandstenen fort opdoemen uit de woestijn als een fantasie kasteel, de stad heeft een aantal van de aardigste mensen in heel India, en maakt een perfecte uitvalsbasis voor een kameel reis naar de woestijn om te slapen op de duinen onder de sterren - een cliché ervaring, zeker, maar een van de meest memorabele ervaringen van het leven ook. Het is op de rand van de kaart, maar meer dan het traject waard. Het beste van alles, zal de Delhi Express u direct terug naar de hoofdstad 's nachts uitgevoerd wanneer je je buik vol hebt gehad.

Evan Roth-Howe
Evan Roth-HoweBoston
06-01-17

Een prachtige stad gebouwd rond de beroemde Jaisalmer Fort, die je niet in staat zal zijn om genoeg foto's van te nemen. De architectuur hier in de buurt is gewoon prachtig, vooral met de woestijn als achtergrond. Verblijf in een van de hotels in het Fort als je kunt. Veel mensen kiezen voor een "kameel safari" uit Jaisalmer te organiseren, maar als je het doen uit Jodhpur in plaats daarvan, heb je minder kans om tegen het lijf loopt andere groepen toeristen als je de duinen dwalen.

Plan een reis naar India