Jodhpur

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Fern Residency Jodhpur, Castle View Home stay en Jagat Vilas drie van de beste goedkope hotels in Jodhpur. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Jodhpur zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Jodhpur

vanaf € 22
vanaf € 41
vanaf € 175

Wat zeggen reizigers over Jodhpur?

9,8
Fans van geschiedenis
8,6
Kunstliefhebbers
7,5
Rugzaktoeristen
6,3
Avontuurlijke Reizigers
6,3
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (20)
Kathleen Poon
Kathleen PoonKuala Lumpur
17-04-16

Dit hotel ligt letterlijk aan de rand van de Thar woestijn, Jodhpur is de tweede grootste stad van Rajasthan. Jodhpur wordt ook wel de Blauwe Stad als de huizen in de oude wijk zijn in verschillende tinten van blauw. Er is geen tekort aan majestueuze forten en paleizen, haveli's, kleuren, kruiden en stoffen om u te verlaten met een wow-ervaring in de stad.

Anne Lowrey
Anne LowreySan Francisco
28-01-16

De blauwe stad! Stunning Rajasthan stad. Het uitzicht vanaf het fort alleen al zijn de moeite waard hier te gaan.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06-01-17

Jodhpur, met de zware kantelen van de Mehrangarh (Majestic Fort) opdoemen uit een hoogvlakte over de blauwe huizen van de oude stad, lijkt de perfecte setting voor het koninkrijk van de middeleeuwse Hindoe krijgsheren die eens hun kapitaal hier gemaakt. Er zijn maar weinig plekken op aarde kan de oude stad verslaan voor sfeer; krijgen hier verloren voor een paar uur is een van de zekerste manieren om te eindigen met een aantal spectaculaire foto's. Sunbaked, stoffig en-woestijn geringd, Jodhpur is doordrenkt van geschiedenis. Zorg ervoor dat u een paar dagen hier door te brengen: het Majestic Fort doet zijn naam, en er is altijd iets nieuws te ontdekken rond de volgende blauwe gewassen hoek.

Jason Ewart
Jason EwartLonden
08-04-13

Als onderdeel van mijn school India trek, brachten we twee dagen in 'glamping' (glamorous camping) in de woestijn van Jodhpur. Na het gelag in de camping, we reden op kameel-back door de woestijn om wat foto's te nemen op zandduinen en de zon zien ondergaan. Later die avond zaten we rond een kampvuur, het eten van traditionele gerechten en Vermelding aan lokale muziek. Sommigen van ons geleerd zelfs de traditionele dans vorm van Ghoomar van een jonge lokale vrouw die op glas en scherpe stekels gedanst! Kortom, het was een geweldige ervaring en resulteerde in een prachtige foto's.

Plan een reis naar India