Khajuraho

16 jan. 2019 - 17 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn EuroStar Inn, Hotel Zen en Hotel Nirvana drie van de beste goedkope hotels in Khajuraho. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Khajuraho zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Khajuraho?

9,8
Fans van geschiedenis
6,7
Luxe Reizigers
6,7
Alleenreizende Vrouwen
6,5
Kunstliefhebbers
5,9
Spitiruele Zoekers
Beoordelingen van leden (10)
Margot B
Margot BPortland
21-12-13

Mensen verwijzen vaak naar de tempels van Khajuraho als "sex tempels" of "Kama Sutra tempels 'en het is geen wonder waarom. De 10e-12e-eeuwse monumenten hier zijn versierd met reliëf sculpturen met scènes uit het dagelijks leven, met inbegrip van een aantal seksuele posities en partner combinaties. Hoewel seks helpt zeker te verkopen de tempels als een toeristische attractie, zijn er tal van scènes die aanzienlijk meer alledaagse door de moderne normen (mensen die werken, etc), maar die een interessant licht op hoe gewone mensen in de regio woonde een aantal duizend-plus schuur jaren geleden.

India travelz
India travelzTel Aviv
06-02-13

n het hart van de woestijn, in de deelstaat Madhya Pradesh ligt in het centrum van het noorden van India ligt Khajuraho. Het is een plek die ver van enige andere stad en hier ligt een prachtig complex van een aantal van de mooiste tempels die je kunt zien in India. De Khajuraho tempels zijn bekend om een ​​aantal van de meest unieke en intrigerende in de wereld als gevolg van de duizenden enigmatische seksuele beelden die de tempel muren sieren. Aangekomen aan Khajuraho is niet zo makkelijk, maar zodra je aankomt je weet dat het was de reis waard. Vraag me af rond de enorme complex te voet of met de fiets en je mond open doet vallen van verbazing, dat de mens een dergelijke volmaaktheid konden bouwen. het mysterie van de tempels: De tempels van Khajuraho zijn niet een creatie of een visie van één man alleen. Ze zijn een uniek en intrigerende verschijnsel dat er geen geleerde weet waarom ze gebouwd werden en wat de oorzaak van deze uitbarsting van dergelijke uiterst gepassioneerd, sensueel en zeer erotische sculpturen. Zelfs Indianen weet niet precies hoe het verhaal van deze tempels te plaatsen ten opzichte van hun cultuur en hoe ze te presenteren aan de wereld. Hoe kom ik daar? Khajuraho is een klein en gezellig stadje. Er is een grote verscheidenheid aan accommodatie en plaatsen om te eten. De tempels zijn dicht bij de stad en zijn zeer gemakkelijk te bereiken. De driehoek van de drie belangrijkste luchthavens: Agra is de stad van de Taj Mahal; Khajuraho, de stad van de erotische tempels; en Benares of Varanasi aan de oevers van de Ganges, zijn druk bezig met duizenden westerse toeristen. Het merendeel van de toeristen die willen bezoeken Khajuraho vliegen op de drukke toeristische route aansluiten van Delhi met Agra en blijven Benares. Een interessante manier als je de tijd hebt, is via land vanuit het zuiden naar Khajuraho te krijgen door middel van twee andere fascinerende plaatsen: Orchha, een stad van prachtige ruïnes en paleizen gelegen in een prachtig landschap, of van Sanchi, is er de grote stupa en beschouwd als een van de belangrijkste boeddhistische sites in India.

Kevin Davison
Kevin DavisonSan Francisco
06-01-17

Bezoek tijdens Duvali was een geweldig idee, en de tempels waren geweldig. $ 20 te lopen door hen, wat een beetje hoog was. Een Engels vriend van mij kreeg in voor een paar roepies, omdat ze "keek" Indian. Maar je kunt bezoeken allerlei andere tempels in de omgeving als je wilt, want er is geen tekort aan hen. Het is verbazingwekkend dat zo'n duizend jaar oude structuren stil te staan ​​(na restauratie).

Amitavo Chakraborty
Amitavo ChakrabortyCalcutta
19-03-16

Goede tempel in West-Temple Group

Plan een reis naar India