Port Blair

12 dec. 2018 - 13 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn The Shelter Hotel - Port Blair, Peerless Resort Port Blair en Keys Select Hotel Aqua Green drie van de beste goedkope hotels in Port Blair. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Port Blair zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Port Blair?

9,8
Luxe Reizigers
9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,8
Vegetarisch
9,8
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (8)
Ayush Travels
Ayush TravelsPort Blair
03-10-15

Ayush Tours en Travels is goed Tours & Travels bedrijf in Andaman. Uitstekende service, goede tour organisator, voertuig tijdig pick-up & drop.

Dive Andaman
Dive AndamanMalappuram, Andaman And Nicobar Islands, India
21-11-13

Great blog nice n nuttige informatie, is het zeer nuttig voor mij, ik echt waardeer Bedankt voor het delen. Ik wil graag meer informatie dank. http://www.barefootholiday.com/page/holiday-package-details

Renu Kumar
Renu KumarHillsdale
06-01-17

mijn eerste bezoek aan deze plek in 1992 op mijn eerste schip MVNand Hari (tanker). net rond de plaats, had eten bij Annapurna en zagen veel Bengali's en Tamils ​​afgewikkeld. denk dat ze hadden een dagelijkse vlucht naar Chennai en misschien Kolkata daarna.

Ayush Tours and Travels
Ayush Tours and TravelsPort Blair
06-03-16

Good Tours & Travels bedrijf

Plan een reis naar India