Shimla

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Moon International Hotel, Hotel De Park en Hotel Ganga drie van de beste goedkope hotels in Shimla. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Shimla zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Shimla?

9,8
Fans van de buitensport
8,5
Reizende Gezinnen
8,5
Luxe Reizigers
Beoordelingen van leden (26)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
03-01-14

Shimla is een klassieke hill station, meer begunstigd door Indianen dan buitenlanders. Dat gezegd hebbende, is het nog steeds een aangename plek om te ontspannen terwijl de rest van India is broeierig heet in de hitte van de moesson. Weet dat het een toeristische stad, maar een bezoek aan Shimla zal u tonen de diversiteit van India. Ook vermeldenswaard is de speelgoedtrein rit tot Shimla.

Eagle Wings Vacations
Eagle Wings VacationsBangalore
20-11-13

Plaatsen om te bezoeken Shimla Met Eagle Wings Vacations. De Jakhu Hills in de buurt van Shimla is een populaire toeristische plek. Jakhu Tempel is de oudste tempel van India is gewijd aan de Heer Hanuman. Tara Devi tempel, Dorje Drag klooster, het is een geweldige plek voor liefhebbers van de religie van Boeddha. Christ Church is de tweede oudste kerk van Noord-India. Chadwick Falls, dat is 7 kilometer van Shimla. Viceregal Lodge, de Mall Road, Zoo in Kufri, Summer Hill, State Museum en de Ridge en Rastrapati Niwas. April.-juni. bieden de meest aangename klimaat en zijn de beste tijd om Shimla te bezoeken. Wintermaanden kunt u sneeuwval zien in de regio en beschikken over besneeuwde sport galore met te genieten. U kunt ook graven in wintersporten zoals skiën en schaatsen.

Marion Armstrong
Marion ArmstrongLonden
22-05-13

Kula Valley, Manali, Shimla, Jagat Sukh - alle redenen mijn overleden broer Colin gewoond en gewerkt gelukkig in dit prachtige, Shanti, speciaal deel van de wereld. Een voorrecht om hier te zijn :-) os

Himalayer Ami
Himalayer AmiTarapith
06-01-17

SHIMLA SPREEKT HET VERHAAL VAN DE ONTWIKKELING ZONDER belemmering voor de NATUUR. De stad is ECHT DE KONINGIN VAN INDIA. HET TEKEN VAN ELITENESS IS OVERAL Shimla. Niemand kan ZEGGEN SHIMLA is niet goed. Ik denk dat alle MOET ten minste eenmaal IN HET LEVEN

Plan een reis naar India