Bandar Lampung

18 feb. 2019 - 19 feb. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Nusantara Syariah, Alau Alau Boutique Resort Hotel en Rumah kos penjaitan 26 drie van de beste goedkope hotels in Bandar Lampung. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Bandar Lampung zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Bandar Lampung

vanaf € 24
vanaf € 45

Wat zeggen reizigers over Bandar Lampung?

Beoordelingen van leden (5)
Thom Stone
Thom StoneVerenigde Staten
06-01-17

Een schone Sumatra kleine stad. Een reis naar de Elephant park is een must We gingen op de olifant rit door de jungle en moeras. Spannende behalve de olifanten werd geschrokken door een helikopter en nam ons mee op een wilde rit op hol geslagen door het kamp. Niet leuk en kost $ 25 per stuk! Sheraton Hotel Lampung was erg leuk.

Primary Art Shell
Primary Art ShellBandar Lampung
24-06-12

Lydia Wibowo
Lydia WibowoTampines
16-04-13

Syaipul Hermawanto
Syaipul HermawantoTangerang
06-07-12

Veelgestelde vragen

De duurste maand voor een verblijf in Bandar Lampung is december, met een gemiddelde prijs van € 23 per nacht. De goedkoopste maand is december, met een gemiddelde van € 23 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in februari is doorgaans € 24 per nacht. Dit is € -4% minder dan de gemiddelde nachtprijs van € 23 in de afgelopen 12 maanden.

Plan een reis naar Indonesië