Borobudur

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Puri Menoreh Hotel and Restaurant, Hotel Milik Kita en Cempaka Villa drie van de beste goedkope hotels in Borobudur. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Borobudur zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Borobudur?

9,8
Fans van geschiedenis
8,2
Kunstliefhebbers
7,2
Fans van de buitensport
6,7
Spitiruele Zoekers
6,7
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (26)
Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
22-04-16

Dit is een 9e eeuw Mahayana boeddhistische tempel die bestaat uit negen gestapeld platforms, zes vierkante en drie ronde, bekroond door een centrale koepel. Een van de plaatsen in de wereld die je moet zien. Moeilijk te lopen, maar de moeite waard.

Yuna Gena
Yuna GenaSamarinda
21-10-15

Het icoon van de historische site van Indonesië. Er wordt gezegd als de grootste boeddhistische tempel complex in de wereld en heeft de meest complete ensemble van de boeddhistische reliëfs in de wereld. Een plek die men niet mag overslaan tijdens een bezoek aan Indonesië, in het bijzonder het Java-eiland. Tegenwoordig Borobudur is geliefd om zijn prachtige uitzicht rond zonsopgang en zonsondergang.

Peiying
PeiyingSingapore
27-09-15

Verwachtingen overtroffen. Je denkt dat het ziet er geweldig in foto's, maar het is veel mooier en adembenemend in persoon. Zou zeker opnieuw bezoeken.

Mel S Wong
Mel S WongSan Francisco
01-01-14

WAUW! Wat een geweldige en krachtige plaats de Borobudur tempel complex is! Bezoekers worden geleid door de meerdere lagen van religieuze symboliek, alsof het bereiken van verschillende niveaus van verlichting. Deze tempel echt verdient meer erkenning dan het krijgt.

Plan een reis naar Indonesië