Celebes

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn White House Residences, On Inn Guesthouse en Home@Wakeke drie van de beste goedkope hotels in Celebes. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Celebes zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Celebes?

9,8
Fans van de buitensport
7,5
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (7)
Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06-01-17

Ik heb meer dan twee en een halve maand in Indonesië, en het grote eiland Sulawesi, ziet eruit als een gigantische zeesterren wordt naar het oosten geblazen in de wind, blijft het absolute hoogtepunt. Met verbazingwekkende duiken en snorkelen in Bunaken en de Togean eilanden en fantastische cultuur en landschap in Tana Toraja, zul je veel meer uit een bezoek te krijgen hier dan zul je duwt via de toeristische molen in Bali of Lombok. Beter nog, er is zeer weinig van de hebzucht en valse vriendelijkheid u in het meer touristed delen van Indonesië. Mensen hebben de neiging in de richting van oprechte vriendelijkheid en zijn overweldigend gastvrij voor bezoekers - een leuke afwisseling na een paar weken in Bali.

Lucy Zhang
Lucy ZhangLos Angeles
06-01-17

Afgelegen eilanden van de Togeans bieden helder water en nog diverse duiken. De mensen van Tana Toraja bieden een glimp van een oude en sterke cultuur te midden van prachtige landschap.

Lo Stampa
Lo StampaPapeete
06-01-17

Togian eiland zijn de beste .. ?? maar ook Tanatoraja ..

Sherri Alpert
Sherri AlpertDenver
06-01-17

Begrafenisrituelen heel anders dan wat we weten! Heel cool.

Plan een reis naar