Malang

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Malang, Hotel Mandala Puri en Gladiola Guest House drie van de beste goedkope hotels in Malang. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Malang zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Malang?

9,8
Fijnproevers
5,8
Groene Reizigers
5,8
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (25)
Yuni Sucipto
Yuni SuciptoDenpasar (Bali)
11-07-13

Malang ... dit is een plek waar je oude Nederlandse gebouwen, warme gastvrije pension (of een Bed and Breakfast) kunnen vinden en een aantal winkels is gebeurd. Het is niet zo "grootstedelijke" zoals Jakarta en Surabaya, maar het opstaan. Gemakkelijk bereikbaar met de vlucht of met de auto (ongeveer 2-3 uur van Surabaya).

Yos Linggarjati
Yos LinggarjatiBojonegoro
19-02-13

als u wilt winkelen, culinaire, historische en natuurlijke attracties moet je hier te komen. Ik garandeer u zult er geen spijt

Gedione Jimbrone
Gedione JimbroneBatu
06-01-17

Vele soorten van cultuur, mensen, en voedsel kan de beste bestemming in Oost-Java

Yanti
YantiJakarta
06-01-17

Een interessante kleine stad in Oost-Java, dat is heel populair voor de lokale bevolking van Surabaya naar hun weekend hier door te brengen. Het is ook populair tussenstop voor degenen die van plan zijn Bromo bezoeken.

Plan een reis naar Indonesië