Dezful

26 okt. 2019 - 27 okt. 2019

2 gasten - 1 kamer

Vind goedkope hotels Dezful met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Dezful rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Dezful hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Dezful. Ook wanneer je een last minute hotel Dezful wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Dezful? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Dezful voor jou te vinden.

Wat zeggen reizigers over Dezful?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,8
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (5)
Anisha Shah
Anisha ShahLonden
12-06-2014

Voor het beste uitzicht op de overblijfselen van de oude brug die dateert uit 300 voor Christus, ga dan naar de oevers dateert. Een wandeling langs de oevers, kom ik picknicken stelletjes en vrienden, met verschillende uitnodigt om mee te doen. Hier, zie ik de beste uitkijkpunt in de vorm van een drijvend theehuis, aan de rivier. jongere bewoners van de stad smullen van kebab en thee. Over te brengen aan bed-stijl zitplaatsen aan boord van zwevende houten vlotten, roeispanen over door een evenwichtsoefening roeiers. Obers waden dan in grote rubberlaarzen. De lucht is hier voorzichtig luchtige, uitnodigende respijt om de hitte in Noord-Khuzestan. Archeologische vondsten gedaan in Dezful dateren van afgelopen 8000 jaar en de Dezfuli dialect is één van de meest archaïsche van de Perzische dialecten.

moslem hedayatirad
moslem hedayatirad
07-07-2013

Het is een fraai Citi en hut

Saba Mashalchi zadeh
Saba Mashalchi zadehTeheran
28-11-2012

Ik hou van Dezful

sobham dinarvand
sobham dinarvandTampines
06-01-2017

love me dezful

Veelgestelde vragen

De verwachte gemiddelde temperatuur in Dezful in oktober is 22,8°C/73,0°F. De warmste maand is meestal september, met een gemiddelde van 38,2°C/100,8°F. De koudste maand is januari, met een gemiddelde temperatuur van 6,9°C/44,4°F.
De dichtstbijzijnde luchthaven bij Dezful is Dezful (DEF) (6,43 km).

Plan een reis naar Iran