Isfahan

21 jan. 2019 - 22 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Part Hotel, Hotel Abbasi Isfahan en Hotel Piroozy drie van de beste goedkope hotels in Isfahan. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Isfahan zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Isfahan?

9,8
Fans van geschiedenis
8,1
Kunstliefhebbers
7,7
Reizende Gezinnen
6,9
Luxe Reizigers
6,0
Studenten
Beoordelingen van leden (73)
Harold
HaroldBrooklyn
23-12-14

Deze prachtige stad is het hoogtepunt van mijn bezoek aan Iran geweest. Prachtig en beloopbaar. Alles wat je hebt gehoord over de architectonische bezienswaardigheden is spot-on en het Iraanse volk zijn prachtig.

Mhmh Yous
Mhmh YousTampines
25-01-13

Het is Khajoo Br en de oude plaats. Nu is de watear bron van deze ligt in de buurt en het is droog

Драгана Келер
Драгана КелерDubai
06-01-17

Si-o-Seh Pol of Sioseh Bridge is een van de bruggen over Zayandeh rivier in Isfahan, Iran. Het is bijna 300 meter lang en bestaat uit 33 bogen. Het wordt beschouwd als de mooiste Isfahan's bridge

Javad Arab
Javad ArabTeheran
06-01-17

oude bulding is tomuch er allemaal Iraanse zoals thise plek vanwege is ideaal voor alle Iraanse

Plan een reis naar Iran