Newe Ilan

27 feb. 2020 - 28 feb. 2020

2 volwassenen - 1 kamer

Vind goedkope hotels Newe Ilan met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Newe Ilan rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Newe Ilan hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Newe Ilan. Ook wanneer je een last minute hotel Newe Ilan wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Newe Ilan? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Newe Ilan voor jou te vinden.

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is februari, met een gemiddelde van € 114 per nacht. De duurste maand om in Newe Ilan te verblijven is november, met een gemiddelde prijs van € 228 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in februari vorig jaar was € 132 per nacht. Dit is 4% minder dan de gemiddelde nachtprijs van € 138 in de afgelopen 12 maanden.
De verwachte gemiddelde temperatuur in Newe Ilan in februari is 8,9°C/47,9°F. De warmste maand is meestal augustus, met een gemiddelde van 29,9°C/85,8°F. De koudste maand is januari, met een gemiddelde temperatuur van 5,0°C/41,0°F.
De dichtstbijzijnde luchthaven bij Newe Ilan is Ben Gurion (Tel Aviv) (TLV) (29,47 km).

Plan een reis naar Israël