Bari

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Mercure Villa Romanazzi Carducci Bari, Baia Sangiorgio Hotel Resort en Grande Albergo Delle Nazioni drie van de beste goedkope hotels in Bari. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Bari zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Bari?

9,8
Fijnproevers
8,9
Rugzaktoeristen
7,9
Fans van geschiedenis
7,9
Avontuurlijke Reizigers
7,9
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (27)
viajeglobal
viajeglobalFlorianópolis
14-09-15

geweldige stad. de tweede grootste in het zuiden van Italië. Grootste stad van Puglia en een toegangspoort tot een van de mooiste plekken in Italië. Hier vindt u rond Gargano, Polignano, Fasano, Ostuni, Alberobello en vele andere fantastische steden.

Julia P
Julia PLonden
06-01-17

het historische centrum van Bari bijna lijkt op een Midden-Oosten stad, met uitzondering van de Italianen overal. Het eten in Puglia, deze regio, is spectaculair, en de ligging direct aan de zee voelt een of andere manier wilde en oud.

Vito Tour Guide
Vito Tour GuideBari
02-11-13

Ik adviseer u om de hiel van Italië "Puglia" een bezoek aan de hoofdstad is Bari (vol charme, lekker eten, etc.) wordt op het podium met betrekking tot de beste bestemmingen in 2014 aanbevolen door de Lonely Planet! Ik stel voor dat je bezoek Peschici, Castel del Monte (Unesco), Trani, Bari (de hoofdstad), Alberobello (UNESCO stad), Lecce. reserveer een gids bijvoorbeeld door Website www.tourguides.viator.com

Pietro Dipalma
Pietro DipalmaGravina in Puglia
06-01-17

Bari is de hoofdstad van de provincie Bari en de Apulië, aan de Adriatische Zee, 5 meter boven de zeespiegel. Het is de tweede belangrijkste economische centrum van het vasteland van Zuid-Italië na Napels, en staat bekend als een poort en een universiteitsstad, evenals de stad van Sint Nicolaas. Sinds 1930 Bari gastheer is van de beroemde "Fiera del Levante", de grootste vakbeurs in de Adriatische Zee. De stad zelf heeft een afnemende bevolking van ongeveer 330.000, terwijl de snel groeiende stedelijke gebied telt ongeveer 650.000 inwoners. Ondanks de studies en het onderzoek van oude en hedendaagse historici die veel tijd hebben besteed aan de oorsprong van de naam van Bari, de inwoners nog steeds niet de etymologie van de naam van hun stad te leren kennen. Volgens de institutionele plaats het wapen dateert uit de tijd van de kruistochten: de zilveren kleur geven de zuiver en kuis geloof, terwijl de rode kleur staat voor het bloed vergoten in haar verweerschrift. Aan de linkerzijde van het schild is er een olijftak en aan de rechterkant een steeneik bond met een groen, zilver en rood lint. Bari bestaat uit vier verschillende stedelijke secties. In het noorden is er de oude stad op het schiereiland tussen twee moderne havens, met de prachtige basiliek van Sint Nicolaas, de kathedraal van San Sabino (1035-1171) en de Zwabische kasteel gebouwd voor Frederik II, die nu ook een belangrijke nachtleven wijk. In het zuiden is er de wijk Murat (opgericht door Joachim Murat), het moderne centrum van de stad, die op een rechthoekig rooster-plan wordt gelegd met een promenade aan de zee en de grote winkelstraten (het via Sparano en via Argiro ). Moderne woonwijken rondom het centrum van Bari, die het gevolg zijn van de chaotische ontwikkeling tijdens de jaren 1960 en 1970 ter vervanging van de oude buitenwijken die langs wegen wijd te spreiden naar buiten van poorten in de stadsmuren had ontwikkeld zijn. Daarnaast hebben de buitenwijken snel tijdens de jaren 1990 ontwikkelde. De stad heeft een gerenoveerde luchthaven vernoemd naar paus Johannes Paulus II, Karol Wojtyla Airport, met verbindingen naar verschillende Europese steden. toetsing door mybestapulia.com | boek, ontdekken, excursies, evenementen, toeristische informatie

Plan een reis naar Italië