Ferrara

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Student's Hostel Estense, D'Elite Room & Breakfast en Alloggio Cavour drie van de beste goedkope hotels in Ferrara. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Ferrara zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Ferrara?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Fans van de buitensport
9,8
Reizende Gezinnen
7,5
Kunstliefhebbers
7,5
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (15)
Keane
KeaneSan Francisco
06-01-17

Een historische middeleeuwse stad vol met UNESCO World Heritage sites, Ferrara is een attractie op zich voor degenen die het verleden houden. Nog spannender is de jaarlijkse Palio di Ferrara, 's werelds oudste paardconcurrentie pitting acht districten tegen elkaar. Een grote parade van drums en personages in middeleeuwse kledij marcheren door de straten, met als hoogtepunt het hoofdspoor voor de games.

Marianna Marcucci
Marianna MarcucciLucca
08-02-13

Grote stad, heel romantisch. Maak een wandeling in het historische centrum.

евгений шестернин
евгений шестернинTetyushi, Tatarstan, Russia
06-01-17

super

Mary Sevasta
Mary SevastaValletta
21-05-17

Ferrara is only 75 minutes by train from Bologna And the city centre is a beautiful short walk from train station Ferrara is full of ancient and historical buildings Amongst which the majestic Este Castello with its surrounding moat and luxury rooms U can also go up one of tall towers and get a 360 view of the whole renaissance town

Plan een reis naar Italië