Mestre

9 dec. 2018 - 10 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Mondial, Hotel Centrale en Hotel Altieri drie van de beste goedkope hotels in Mestre. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Mestre zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Mestre?

Beoordelingen van leden (7)
Manuela Nadin
Manuela NadinPadua
22-01-13

De grijze Mestre is de slechte zuster van Venetië. Het is zeer dicht bij het op het vasteland. Het is min of meer 200.000 inwoners (Venetië heeft slechts 60.000) en als je niet verplicht bent om te gaan, om welke reden Ik stel voor dat je kon het helemaal mis. Iemand die een bezoek aan Venetië besluit om te slapen in Mestre, denken dat het cheapiest. Echter gaan naar Venetië, slapen in Mestre, ruïnes van de magie. Er is een grote industriële omgeving.

Alex Brooks
Alex BrooksSanta Fe
06-01-17

Dit is waar je aankomt in Venetië, of u met de auto, bus of trein. Mestre is mailland anker van Venetië. (Met een overeenkomstige GEBREK charme) Hier yo te krijgen op de vaporetto die u meeneemt langs het Canal Grande naar Venetië gepast. Hoewel het postkantoor / telefoon kantoor is nu een beetje out-of-date, is het nog steeds een plek waar mensen elkaar ontmoeten. Als ou willen een dagtocht naar Trieste of Tirol te nemen, is dit de plek om te beginnen.

Nat Martinez
Nat MartinezBuenos Aires, Argentina
06-01-17

Dit is de stad in de buurt van Venetië, op 5 minuten afstand met de trein of 15 met de bus. Zeer geschikt voor meer goedkope plaatsen om op te slapen en niet te verdwalen in Venetië!

Dragan Ivancic
Dragan IvancicBelgrado
23-01-12

Plan een reis naar Italië