Parma

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Holiday House La Colombaia, The Diamond Flat en Lombardi Fleming drie van de beste goedkope hotels in Parma. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Parma zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Parma?

9,8
Fijnproevers
9,7
Kunstliefhebbers
9,7
Fans van geschiedenis
6,3
Zakenreizigers
6,3
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (14)
Julia P
Julia PLonden
18-02-15

Mooie stad, dat is ook de thuisbasis van parmigiana kaas. Zeker een korte stop.

Nally
NallyNew York City
21-09-14

Parma was een aangename verrassing! We kwamen naar prosciutto en Parmezaanse kaas eten en drinken Lambrusco, maar vond een levendige stad in de grotendeels autovrije historische centrum. Gewoon wandelen - er zijn veel kleine juweeltjes om hier te ontdekken.

Forrest Spears
Forrest Spears
25-07-14

Moeilijk om een ​​lijst van alle musea, paleizen, parken en winkels en eetgelegenheden te vinden in de hoofdstad van de eens-upon-a-time hertogdom Parma. De stad bogen op een van de beste levensstandaard van elke stad in Italië en je kunt het ook zien!

Jon Fish
Jon FishBlackpool
06-01-17

beautful plek lekker eten als je in Italië de buurt van de moeite waard een vist, zelfs als het een dagje uit

Plan een reis naar Italië