Peschiera del Garda

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Enjoy Garda Hotel, Bertoletta Village en Hotel San Benedetto drie van de beste goedkope hotels in Peschiera del Garda. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Peschiera del Garda zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Peschiera del Garda?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Reizende Gezinnen
9,8
Groene Reizigers
Beoordelingen van leden (3)
Gratian Matache
Gratian MatacheLimbiate
17-04-17

Peschiera del Garda (Latijn: Ardelica, Arilica en Ariolica), is een stad en gemeente in de provincie Verona, in Veneto, Italië. Toen Lombardije-Venetië was onder Oostenrijks bewind, Peschiera was het noordwesten anker van de vier versterkte steden die de zogenaamde Quadrilatero. Het fort ligt op een eiland in de rivier de Mincio op de uitlaat van het Gardameer.

Joe
JoeBrussel
17-04-17

Beautiful town. Spring and summer time you will see a lot of flowers, swans and could find good ice cream. Green destination with famous Garda Lake. You can go also by ferry to other cities in Garda, or by bus and train.

Tigalina
TigalinaMünchen
20-04-13

Plan een reis naar Italië