Toscane

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Villa San Lucchese, Borgo San Felice en Eden Rock Resort drie van de beste goedkope hotels in Toscane. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Toscane zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Toscane?

9,8
Fijnproevers
8,5
Fans van geschiedenis
7,6
Reizende Gezinnen
7,4
Kunstliefhebbers
7,4
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (156)
Travel Cocktail
Travel CocktailFlorence
28-10-17

Rustiek en charmant, de steden en dorpen van de regio Toscane bieden ouderwetse elegantie en geschiedenis. Neem het st uw eigen tempo, maar blijven hangen als je kunt.

Becky Mahan
Becky MahanSan Diego
03-07-16

Dit is het Italië die je hebt gedroomd van: glooiende heuvels, cipressen omzoomde opritten, zonovergoten wijngaarden, rustieke boerderijen, en de rust en stilte (behalve wanneer bromfietsen grommen door op het grind.) Doe jezelf een plezier en blijf hier een tijdje - bij voorkeur in een eigen villa of een knusse B & B!

Paulette Lirio
Paulette LirioSingapore
06-04-16

Ik ging door Florence op een dagtrip naar Siena waar mijn vrienden en ik verbleven er voor 2 dagen. Ik had van de foto's en films dol van Toscane geweest zie ik, maar er gaat niets boven de ervaring van de koude wind, de smaak van lekkere panacotta en gebak (ik was niet verondersteld te eten zoete dingen, maar kon niet weerstaan!), Een echt goede leer bag (had geen tijd om naar een designer outlet in Florence). Deze waren 3 onvergetelijk en heerlijke dagen die mij willen doen terugkomen voor meer!

Dennis Rose
Dennis RoseMerriam
11-03-16

Mooie uitzichten. Dit is een plaats waar ik vind het niet erg te verdwalen een beetje en gewoon rondrijden. Meerdere wijnbars voor het proeven zonder voorbehoud, of bel vooruit naar wijnhuizen te bezoeken en een rondleiding krijgen.

Plan een reis naar Italië