Aomori

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn ラ・プラス青い森, Toyoko Inn Hachinoche Ekimae en ウィークリー翔 ホテルチトセ drie van de beste goedkope hotels in Aomori. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Aomori zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Aomori?

9,8
Spitiruele Zoekers
9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Wellness
Beoordelingen van leden (3)
Natalia Hernandez
Natalia HernandezMexico-stad
21-06-16

De Boeddha in Aomori is een van de grootste in Japan, zeker de moeite waard!

Trinity
TrinityLos Angeles
07-01-13

Aomori niet veel in termen van sightseeing voor toeristen, maar het Aomori Museum of Art en het Sukayu Onsen Ryokan waren gedenkwaardige plaatsen om te bezoeken. Tijdens de wintermaanden, kijken naar de trein en vluchtschema's dicht sneeuwstormen kunnen annuleren of uitstellen van deze vormen van vervoer gaan door Aomori.

Keane
KeaneSan Francisco
24-05-18

Aomori is a small but pleasant city. There's a major shopping street and a train station, as well as museums. If you happen upon this city, however, you must try a local apple. They are delicious.

Plan een reis naar Japan