Kobe

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Plaza Kobe, Rokkosan Hotel en Kobe Sannomiya Tokyu REI Hotel drie van de beste goedkope hotels in Kobe. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Kobe zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Kobe?

9,8
Reizende Gezinnen
8,5
Hipsters
8,2
Fans van het nachtleven
8,2
Groene Reizigers
8,2
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (21)
TY Ong
TY OngKuala Lumpur
07-12-15

Kobe, een vooraanstaande commerciële en toeristische bestemming op het terrein van de voormalige Japan National Railways Minatogawa Cargo Station,

Wanugee
WanugeeSF Bay Area, Western US
06-01-17

Kobe zo lang geweest een internationale havenstad in Japan, en als zodanig, heeft meer internationale invloeden in het bedrijfsleven, buitenlanders, en de verscheidenheid van culturele invloeden dan de gemiddelde Japanner City. Dit gaat terug honderden jaren. Mijn moeder altijd vertelde me over de buitenlandse invloeden in Kobe, opgegroeid slechts een paar te noemen afstand. De stad zelf heeft een dramatische setting, direct aan de kust aan de ene kant, en de stijgende bergketens aan de andere kant, waardoor voor interessante vergezichten. De stad en het omliggende gebied is verwoest door de grote aardbeving in de late jaren 1980, die 6.000 mensen gedood. Maar in ieder geval in de infrastructuur, de stad is hersteld, hoewel de herinneringen van de schok nog steeds hangen.

Robert Weynschenk
Robert WeynschenkKelowna
06-01-17

super vriendelijke mensen .Wanneer je naar de ginza (winkelcentrum) zijn er altijd mooie meisjes door de escalaters gaan omhoog of omlaag en ze je te begroeten en dank u voor het winkelen bij de stores.that is wat ik noem cuatomers service.

Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
15-03-15

Mooi en schoon plaatsen.

Plan een reis naar Japan