Nagano

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Nagano Plaza Hotel, Alpine Villa Nozawa en Shinshu Zenkoji Yakuoin drie van de beste goedkope hotels in Nagano. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Nagano zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Nagano?

9,8
Fans van de buitensport
8,1
Avontuurlijke Reizigers
6,2
Fans van geschiedenis
6,2
Spitiruele Zoekers
Beoordelingen van leden (10)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
18-03-18

De meeste bekende in de recente geschiedenis als de gastheer van de Olympische Winterspelen van 1998 in Nagano zich ontwikkeld als een tempel stad rond Zenkoji, één van de meest populaire tempels van Japan. Vandaag is de hoofdstad van de prefectuur Nagano is nog steeds bezocht om zijn vele tempels en ook om locaties van de voormalige Olympische Spelen.

Sara Benson
Sara BensonSan Luis Obispo
06-01-17

Je hebt buiten de Tokyo metro gebied te krijgen om te gaan skiën, maar dit bergstadje in de zogenoemde Japanse Alpen heeft alles wat bergafwaarts duivels zal willen, dankzij alle skigebied upgrades gedaan voordat de Olympische Winterspelen terug in de ' 90s. Zelfs als je niet een pro, kun je leren om hier te skiën, ook. De stad zelf is een juweeltje, en zeer dicht bij de pistes.

Aki Merino
Aki MerinoToshima-ku, Tokyo, Japan
06-01-17

Ik zag Tono Cafe vhicle bij Olympil Park. het maakt me een beetje blij. Je moet bezoeken Zenkouji Temple. Grote poort en het standbeeld there.You had beter buy tougarashi, shichimi voor sueveniors. Fancy arrangementen zijn mooi en relatief redelijk.

jonnyontheroad
jonnyontheroadPohang
06-01-17

Kwam op een snowboard reis naar Hakuba in februari. Voorwaarden op de berg waren perfect - enorme basis van de natuurlijke poeder en goede verhuur mogelijkheden. Niet een goede optie voor budgetreizigers, maar - Hakuba (en Japan in het algemeen) is niet goedkoop! Accommodatie en taxi's in het bijzonder zijn vrij prijzig.

Plan een reis naar Japan