Nagoya

12 dec. 2018 - 13 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Best Western Hotel Nagoya, Hotel Wing International Select Nagoya Sakae en Red Planet Nishiki Nagoya drie van de beste goedkope hotels in Nagoya. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Nagoya zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Nagoya?

9,8
Fijnproevers
9,8
Kunstliefhebbers
9,8
Reizende Gezinnen
7,6
Spitiruele Zoekers
7,3
Zakenreizigers
Beoordelingen van leden (26)
Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
22-04-16

De Nagoya station en Sakae zijn de blikvangers van deze metropool die bloeide als een belangrijke handelsroute knooppunt zijn de hoogbouw en het kasteel Nagoya.

Agus Tan
Agus TanJakarta
10-04-14

In de afgelopen 3 jaar, een bezoek aan deze stad ten minste eenmaal per jaar voor een zakenreis. Zoals de kleine stad en het zakelijke stad, Nagoya is gewoon leuk om korte tijd bezoeken. Het eten, met de lokale chicken wings "Yamachan" is een fenomeen! Deze nemen altijd wanneer bezoek. Mag ik nodig om meer plaats te verkennen dan alleen de stadszijde.

Wee Ming
Wee MingSingapore
03-03-14

Vang Cherry bloeien hier in maart, het is prachtig met een rijke Japanse cultuur te verkennen. Interessant.

Caroline Carlos
Caroline CarlosSan Jose
26-02-14

De stad zelf is niet veel te zien, maar er zijn veel musea, tempels en tuinen die een bezoek waard zijn. Aangezien bijna alle bewegwijzering is in het Japans (het is niet precies HK), zou het gemakkelijker zijn om te doen de "Nagoya Sightseeing Route Bus" in plaats van de metro; het is eigenlijk een hop on / hop off bus met geen gids.

Plan een reis naar Japan