Amman

13 dec. 2018 - 14 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Amman Pasha Hotel, MENA Tyche Hotel Amman en Zaman Ya Zaman Boutique Hotel drie van de beste goedkope hotels in Amman. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Amman zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Amman?

9,8
Fans van geschiedenis
7,8
Fijnproevers
7,8
Kunstliefhebbers
6,4
Reizende Gezinnen
5,7
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (98)
. Troy
. TroyMiravet
06-01-17

Elke eerste keer bezoeker van Amman kan worden vergeven voor het denken dat de plaats is gewoon één grote, ongeplande wildgroei. Terwijl dat waar kan zijn, de stad is een interessante metafoor voor het vertrouwen dat het vegen van Arabische landen, maar in dit geval de Amerikaanse invloed is sterk om te zien. Net als Beirut nu en Caïro in de jaren 1960, Amman is een fascinerende, kosmopolitische stad die niet alleen het kruispunt van verschillende Arabische culturen, maar ook raak punten met het westen. Mijn brede omschrijving van de plaats is niet ongelijk aan delen van Duitsland of Zwitserland: aan de ene kant het omarmen van de global village, aan de andere kant, vrij conservatief en terecht vasthouden aan zijn eigen tradities en identiteit. Om al deze redenen, ik hou van de plaats.

Trinity
TrinityLos Angeles
20-07-14

Amman was de toegangspoort naar het Heilige Land in Jordanië. Als grootste stad van Jordanië, het is druk en vol, met veel auto's en mensen. Komen in en uit de stad, zie je scores van woningen en bedrijven langs glooiende heuvels. Wat een gezicht te zien! De straten waren schoon en we waren erg mooi behandeld door de lokale bevolking. Om rond te krijgen, weet waar je moet gaan op basis van de 8 cirkels. Belangrijker nog, het helpt om te weten welke omcirkel uw hotel zich bevindt.

Joseph Coureur
Joseph CoureurNew York City
31-03-13

Amman is een prachtige stad die ik wil meer te verkennen. Het Oude Testament maakt veel meer zin als je ziet Jordanië.

Sally Shoubat
Sally ShoubatWayne
06-01-17

Amman is echt mooi, u kunt genieten van de verscheidenheid van de toeristische plaatsen en andere groene landschappen, de meest amazig ding over Amman is de hospetality van haar mensen, maar er zijn geweldig winkelcentra die kunnen helpen u aan souvenirs voor ur familie en vrienden te vinden ik remamber toen ik bezocht Amman verbleven we in AL Narjis hotel in bayader ... waar we genoten van de hospetality van Circassians :)

Plan een reis naar Jordanië