Astana

17 feb. 2019 - 18 feb. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Rixos President Hotel Astana, Goldman Empire en O Azamat drie van de beste goedkope hotels in Astana. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Astana zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Astana

vanaf € 35
vanaf € 40
vanaf € 118

Wat zeggen reizigers over Astana?

9,8
Fans van de buitensport
9,7
Fans van geschiedenis
7,4
Fans van het nachtleven
6,3
Avontuurlijke Reizigers
6,3
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (10)
Traveller
TravellerNeverland
18-05-14

Fantastische avond wandelingen op Nurzhol boulevard

Ana Suárez Constante
Ana Suárez ConstanteLloa
02-05-17

Una ciudad pequeña que guarda mucha cultura la puedes recorrer completa en un solo día

Alex Sai
Alex SaiMinsk
06-01-17

Вот вроде бы и все хорошо... Но чего-то не хватает... Очень уж не естественно все выглядит. Но молодцы, что стараются...

Madaminjon Makhmudov
Madaminjon Makhmudov
03-12-18

good place

Veelgestelde vragen

De duurste maand voor een verblijf in Astana is november, met een gemiddelde prijs van € 137 per nacht. De goedkoopste maand is januari, met een gemiddelde van € 39 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in februari is doorgaans € 39 per nacht. Dit is gelijk aan de gemiddelde nachtprijs van € 39 in de afgelopen 12 maanden.

Plan een reis naar Kazachstan