Trogir

20 jan. 2019 - 21 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Villa Jidro, Hotel Sveti Kriz en Hotel Sikaa drie van de beste goedkope hotels in Trogir. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Trogir zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Trogir?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Reizende Gezinnen
9,8
Rugzaktoeristen
7,4
Fans van het nachtleven
7,4
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (17)
Mel Functioning
Mel FunctioningSingapore
03-02-16

Trogir is ontspannen en mooi, echt Middellandse chill! Ik vond het hier, de moeite waard de 45 minuten rijden van Split gewoon rond de oude stad te lopen en langs de promenade. Goed voor een dagje uit. De busrit kan behoorlijk lang strekken en naar Trogir.

Maciej Szukalski
Maciej SzukalskiPoznań
29-01-13

Ik heb bijna 10 jaar geleden naar Trogir geweest, en ik heb geweldige tijd daar, maar ik hield niet van al deze zee-egels leven in het water.

Yuri Seklekov
Yuri SeklekovSint Petersburg
19-11-12

Het een zeer mooie kleine oude stad.

Małgorzata Śleboda
Małgorzata ŚlebodaNojewo
06-01-17

Zeer mooie oude stad met veel kleine cafe.

Plan een reis naar Kroatië