Luxemburg

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Meliá Luxembourg, Novotel Suites Luxembourg en Best Western Plus Grand Hotel Victor Hugo drie van de beste goedkope hotels in Luxemburg. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Luxemburg zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Luxemburg

vanaf € 92
vanaf € 107
vanaf € 182

Wat zeggen reizigers over Luxemburg?

9,8
Fans van geschiedenis
8,1
Kunstliefhebbers
7,5
Fans van de buitensport
6,6
Fijnproevers
5,9
Groene Reizigers
Beoordelingen van leden (56)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
05-03-14

Een prachtige stad en een van Europa's meest dramatisch gelegen, Luxemburg Stad maakt een leuke stop tussen de steden van België en het Duitse wijnland. Plus, krijgt u de nieuwheid van een bezoek aan een van de kleinste staat van Europa. Maar begrijp dat het land, het Groothertogdom Luxemburg, is meer dan alleen de stad Luxemburg. Hoewel de hoofdstad zorgt voor een geweldige introductie. Luxemburg heeft een lange geschiedenis en de stad is een van de meest versterkte op het continent geweest. Eén van de leukste dingen om te doen in Luxemburg is gewoon een wandeling langs de Corniche om zowel de bovenste en onderste steden te bekijken. Pak de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding Luxemburg kaart die toegang tot alle musea en op al het openbaar vervoer in de hele van het Groothertogdom maakt. Als u slechts een paar uur, de Tourist Information Center distribueert fee kaarten en een aanbevolen twee uur durende self-begeleide stadswandeling.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
10-03-15

Deze kleine stad en het land is een zeer nette plaats om te bezoeken. Het is compact genoeg om in staat zijn om de belangrijkste bezienswaardigheden binnen een paar uur te zien. Zeer modern en zeer kosmopolitische sfeer. De politie vrouw was het besturen van een Smart Car en ze droeg een korte rok - arresteren me please!

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
09-11-12

Pittoresk en sereen. Luxemburg ligt in een zeer mooie vallei van de rivier die kan maken voor een aantal spectaculaire foto's. Het is echter vrij klein, en heeft niet heel veel te doen. Het is echt ideaal voor een dag te bezoeken.

Max Perez
Max PerezBerkeley
06-01-17

Een mooie vreemde plek. Ik had een zowel warm en leuke tijden, en sommige echt verontrustend negatieve ervaringen hier in slechts een paar dagen. Er is veel van de geschiedenis en de Europese grandeur ingebouwd in de structuur van Luxemburg - letterlijk. Er zijn een aantal ernstig oude muren en structuren hier. Het is prachtig. De pogingen om opnieuw de Luxemburgse taal is interessant. Het eten is fantastisch, een grote samenvloeiing van de buurlanden. Er zijn een aantal leuke bars hier ook. Dit zou een geweldige plek om rijk te zijn.

Plan een reis naar Luxemburg