Veles

18 jun. 2019 - 19 jun. 2019

2 gasten - 1 kamer

Vind goedkope hotels Veles met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Veles rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Veles hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Veles. Ook wanneer je een last minute hotel Veles wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Veles? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Veles voor jou te vinden.

Best beoordeelde hotels in Veles

vanaf € 20
vanaf € 29
vanaf € 50

Wat zeggen reizigers over Veles?

Beoordelingen van leden (3)
Stojan Toshe Nikolovski
Stojan Toshe NikolovskiSkopje
06-01-2017

Veles is een stad in de regio Povardarie Macedonië. Het heeft ongeveer 46.000 inwoners. Veles is een stad van de poëzie, cultuur, geschiedenis en traditie, maar ook een stad met overvloedig en kostbare culturele erfgoed en eeuwenoude kerken. Oudheid in Veles Inwoners zijn woonachtig in de plaats van het huidige Veles ruim een ​​millennia. In de oudheid werd Veles genoemd Bylazora, Vylazora en bevatte een aanzienlijke populatie van Thraciërs en mogelijk Illyriërs. Geregistreerd in historische verslagen als een stad die Paiony stammen gemaakt tijdens de Romeinse periode, blijft Veles een betoverende plek voor liefhebbers van de geschiedenis met zijn vele kunstvoorwerpen uit tal van archeologische vindplaatsen daterend zover terug als 7000 jaar. Een rots in een voormalige burcht Kale heeft een inscriptie die zich vertaalt als 'houdt in kou de warme herinneringen aan het stormachtige tijden als het water van de Vardar, kalm als de zonsondergang boven Veles ". Op het kruispunt van de geschiedenis van de oude Macedoniërs, Romeinen, en de eerste Sclavinias, de Slavische stammen bouwde de stad in de 4e eeuw. Middeleeuwen en de Ottomanen in Veles Onder vijf eeuwen van Ottomaanse overheersing, een veelheid van oorlogen en revoluties, Macedonië en Veles, in het bijzonder behouden van een mystiek die unparelled door een andere plaats in de wereld. In de eerdere helft van de 20e eeuw, een generatie leefde onder de zes verschillende landen, zonder ooit intensivering buiten Macedonië. Van de 14e tot de 19e eeuw, de stad Veles bloeide in stedelijke en heilige architectuur. Kojnik, de kern van de stad, staat vol met oude architectuur en rustieke structuren en is het best te voet verkend. Veles ook bloeide als handelscentrum voor het doorgeven van handelaars en later, als industriële epicentrum voor de natie. Hoewel het diende als een tijdelijk thuis voor caravans in de hele wereld, heeft het diende als het huis voor kleermakers, schoenmakers, boeren, en die in tal van andere transacties. De mooiste kerk Heilige Panteleimon, een drie gangen basiliek type kerk, werd gemaakt in 1840 door Andrej Damjanov. Deze indrukwekkende kathedraal, met zijn grote ruimte en galeries, is de thuisbasis van prachtige iconen geschilderd door Dimitar Andonov Papradski, Georgi Zografski, en andere kunstenaars. The Clock Tower in Veles werd gebouwd in het einde van de 18de en het begin van de 19e eeuw. Eens, kon de klok van de toren aanduiding van de uren worden gehoord binnen een straal van 25km. Veles staat bekend om met de grootste geschriften in alle Macedonië, variërend van de poëzie van Racin van het theatrale essays en journalistieke geschriften van Jordan Hadzi Konstantinov - Dzinot.

Ahmed Haiba
Ahmed HaibaDjedda
06-01-2017

Veles in macedonia

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
25-08-2014

Veelgestelde vragen

De verwachte gemiddelde temperatuur in Veles in juni is 21,6°C/70,9°F. De warmste maand is meestal augustus, met een gemiddelde van 31,9°C/89,4°F. De koudste maand is januari, met een gemiddelde temperatuur van -4,1°C/24,6°F.
De dichtstbijzijnde luchthaven bij Veles is Skopje (SKP) (30,42 km).

Plan een reis naar Noord-Macedonië