Johor Bahru

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn The Puteri Pacific Johor Bahru, Citrus Hotel Johor Bahru by Compass Hospitality en Grand Paragon Hotel Johor Bahru drie van de beste goedkope hotels in Johor Bahru. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Johor Bahru zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Johor Bahru?

9,8
Reizende Gezinnen
9,8
Fijnproevers
8,5
Zakenreizigers
5,6
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (86)
Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
04-01-16

Johor Bahru is de hoofdstad van de deelstaat Johor. De bezoekers vaak het hoofd voor koninklijke paleizen Johor Bahru's en levendige avondmarkten, beschouwd als een van de beste attracties van de staat.

Violet Lee
Violet Lee
09-08-14

Hebben een open geest. JB is zo groot. Ontdek in innerlijke JB bekend als Iskandar waar enorme winkelcentra en hyper marts verkoopt bijna alles wat u wilt zo goedkoop. Eethuisjes en restaurantjes bekleed alle wegen en straten. Very nice & lekker. Belangrijker nog, ze dienen nog steeds klanten in tegenstelling tot Sg! Porties zijn groter en waar voor uw geld. Worden 2prepared om een ​​hele dag inderdaad door te brengen!

Raymond Kong
Raymond KongKuala Lumpur
09-08-14

Een cowboy stad. Niet veel veranderingen voor decennia. Dirty unswept gebieden langs de meeste plaatsen. Niet veilig voelen als ik was bijna afgeperst bij de KTM station.

Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
06-01-17

Een instant en grimmig verschil met de antiseptische Singapore. Een grundgy stad aan de verkeerde kant van de grens, met enkele opmerkelijke oude moskeeën, en goedkoop eten.

Plan een reis naar Maleisië