Kota Bharu

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Khalifa Inn, Menara One Hotel en THE ROOM @ zishi drie van de beste goedkope hotels in Kota Bharu. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Kota Bharu zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Kota Bharu?

9,8
Reizende Gezinnen
9,0
Zakenreizigers
9,0
Fijnproevers
6,8
Rugzaktoeristen
6,8
Kunstliefhebbers
Beoordelingen van leden (6)
Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
17-07-14

Kota Bahru is de hoofdstad van Kelantan, de beste plek om Kelantanese cultuur ambachten waarderen. Het is een bruisende stad die bekend staat om haar ornately trishaws. Het Cultureel Centrum demonstreren dagelijks demonstraties van de populaire folk kunst en hobby's, zoals Wayang kulit, Silat, Gasing. Wau en Rebana.

@LilyRiani
@LilyRianiTampines
09-06-13

Een vlieger-maker of "wau 'zoals ze het noemen er een unieke kunstvorm alleen bestaan ​​in de staat Kelantan in Maleisië. Gelegen in het noorden van de meeste land aan de oostkust, en biedt een unieke mix van eten, de cultuur en vakmanschap dat een aanraking van Siam bezielen. Een bijna verloren kunst, kite-makers vaardigheden en handelsgeheimen zijn doorgeven aan de volgende generatie door de bloed-lijn.

Evan Roth-Howe
Evan Roth-HoweBoston
06-01-17

Niet te ver uit de weg te gaan, maar Kota Bharu is een interessante stad de moeite waard een paar dagen op weg naar / van de Perhentian Islands.

Aqil Hadif
Aqil HadifTampines
29-03-13

DIT IS Kota Bharu

Plan een reis naar Maleisië