Kuala Lumpur

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn KIP Hotel, Hotel Maison Boutique en PNB Perdana Hotel & Suites On The Park drie van de beste goedkope hotels in Kuala Lumpur. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Kuala Lumpur zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Kuala Lumpur?

9,8
Fijnproevers
7,8
Rugzaktoeristen
6,5
Fans van het nachtleven
6,4
Zakenreizigers
6,4
Groene Reizigers
Beoordelingen van leden (490)
Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
01-10-17

Kuala Lumpur is de hoofdstad van Maleisië. Verplaatsingen Kuala Lumpur is handig als treinen, bussen en tacus zijn easuly avsilable. KL Sentral is een modern transpiotation hub die een netwerk van treinen cinverges.

Cass Chen
Cass Chen
03-02-16

Zeer schone stad. De meeste lokale is erg aardig en vriendelijk. Ik hou van de gebouwen in deze stad.

Joanna Foo
Joanna Foo
03-02-16

Kuala Lumpur is prachtig. Top plaatsen om te bezoeken heeft het recht in het hart van KL zijn! Eten is overal. Ga naar Lot 10 Hutong en probeer lokale gerechten uit alle hoeken. Loop rond Paviljoen en Bukit Bintang. Voor iets duurdere, ga dan naar Ritz Carlton voor hun Afternoon Tea.

Kavitha Subramaniam
Kavitha SubramaniamKuala Lumpur
26-01-16

Kuala Lumpur is een stad die ik heb geleerd om de meer die ik heb gekregen om haar te leren kennen houden. Ze is fast-paced, pret, gek, geestelijke en vol verbazingwekkende dingen te doen en te ontdekken. Oh, en het eten is als een religie hier - dus eet alles wat je kunt, altijd en overal!

Plan een reis naar Maleisië