Kuala Selangor

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Nida Rooms Bukit Malawati Supreme At Malawati Ria Hotel, Nida Rooms Bukit Malawati Deluxe en NIDA Rooms Bukit Malawati Exquisite drie van de beste goedkope hotels in Kuala Selangor. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Kuala Selangor zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Kuala Selangor?

9,8
Rugzaktoeristen
5,6
Fans van de buitensport
5,6
Fans van geschiedenis
5,6
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (16)
Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
06-09-16

Kuala Selangor was het huis van de Selangor Sultanaat. Gelegen 45 km ten noorden van Klang, de stad ligt aan de monding van de Selangor rivier. het paar vestingen bovenop de stad twee heuvels bewaken de riviermonding, luisterend terug naar de dagen dat de River's Selangor tin handel de bron van rijkdom en macht van deze staat vormde.

Lawrence Tang
Lawrence TangKuala Lumpur
08-04-14

Mensen gebruiken om te zeggen, Dorp van vis en rijst. Dus hier is het. Mooie plek voor een dagtrip, waar je verschillende stadia van rijstveld kunnen ervaren, de oorzaak als je op verschillende data. Seafood gemakkelijk kan worden gevonden op deze plaats. Goedkoop en goed.

enoxis xylotto
enoxis xylottoTampines
07-04-13

mooi

Liew Kim Onn
Liew Kim OnnKuala Lumpur
06-01-17

Een mooi uitzicht en goede schaal-en schelpdieren

Plan een reis naar Maleisië