Kuala Terengganu

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Grand Puteri Hotel, Bunk & Lodge en Ming Paragon Hotel drie van de beste goedkope hotels in Kuala Terengganu. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Kuala Terengganu zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Kuala Terengganu?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,1
Fans van de buitensport
6,5
Fijnproevers
6,3
Rugzaktoeristen
5,8
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (19)
Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
21-02-15

Kuala Terengganu is een van de staat van Maleisië. De populaire reizen ter plaatse is Pulau Redang en Pulau Perhentian. Het merendeel van de mensen hier zijn Maleis, slechts enkele van de Chinezen en Indiërs woonde hier. Als je hebt besloten om Pulau Redang te gaan met de boot, zal de Maleise locals u geadviseerd niet om varkensvlees te brengen of varkensvlees eten.

Juno Kim
Juno KimAnchorage
30-04-14

Terengganu is een staat aan de oostkust van de Maleisische schiereiland. Het is het best bekend om zijn uitstekende duiken eilanden, zoals Perhentian en Redang. Gemakkelijk bereikbaar met een uur lange vlucht van de hoofdstad van Maleisië, Kuala Lumpur, en ook over lange afstand bus vanaf KL, Penang, en vele andere steden. Veel reizigers komen hier om te snorkelen of duiken op de eilanden, maar de kust zelf is heel relaxed en rustig. Het is een geweldige bestemming voor watersport. Lake Kenyir, een kunstmatig meer gecreëerd door de afdamming van Kenyir Rivier in Ulu, bevat een aantal eilanden en biedt een mooi uitzicht op de dam. Terengganu biedt ook een uitstekende eten scène, met inbegrip van Nasi kerabu, beter bekend als 'blue rijst'. Veel behoud werken aan de gang, zoals het beschermen van broedplaats de zeeschildpadden '. Verschillend van andere staten in Maleisië, meer dan 90% van de bevolking van Terengganu is moslim. Net zoals zijn bijnaam, Darul Iman (Adobe van het geloof in Allah) suggereert, Terengganu staat bekend als een conservatieve staat. Het merendeel van de straatnaamborden zijn voornamelijk in het Arabisch geschreven, samen met Engels en Maleis. Zelfs als Terengganu goed staat bekend om zijn stranden, vergeet dan niet om je schouders en knieën te dekken in verband met de lokale cultuur.

Cath B
Cath BTampines
31-10-13

Een poort naar Pulau Redang, Pulau Kapas en Pulau Perhentian eilanden, oase van zon, zee en de zee aan de oostkust van Maleisië. Een microkosmos van de economische explosie Maleisië: vissen dorp slaat olie, moderniteit volgt. Kuala Terengganu is verrassend aantrekkelijk ondanks het aantal nieuw gebouwde (met petro-rijkdom), steriel ogende wolkenkrabbers. Er is een promenade, een paar fatsoenlijke stranden, een paar oude kampong stijl huizen verscholen tussen de hoogbouw, en een van de mooiste Chinatowns Eastern Peninsular Maleisië. Met zeevruchten zware lokale gerechten en goede vervoersverbindingen, KT is de moeite waard een dag of twee in tussen de eilanden en jungles. Ontdek 1001 dingen te doen in mooie Terengganu.

enoxis xylotto
enoxis xylottoTampines
23-03-13

stad met een unieke voedsel

Plan een reis naar Maleisië