Miri

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Miri Trail Guesthouse - Hostel, Bunker Inn en Treetops Jungle Lodge drie van de beste goedkope hotels in Miri. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Miri zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Miri?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,6
Zakenreizigers
7,6
Fans van het nachtleven
7,6
Kunstliefhebbers
7,3
Hipsters
Beoordelingen van leden (16)
Yanti
YantiJakarta
06-01-17

Het is een kleine stad, gebouwd in de eerste rond olie- en houtindustrie. Ik ging hier voor de verkeerde redenen misschien - Ik wilde de Iban stammen zien, maar niet verder gaan in de jungles om ze te zien (in plaats daarvan, vond ik degenen die zijn verhuisd naar een modern lange huis ongeveer 1,5 uur van Miri). Ik had moeten gaan duiken toen ik hoorde de onderwaterwereld zicht is heel interessant.

IR MOHAMAD Hizam
IR MOHAMAD HizamMiri
06-01-17

beste...........

Cliff Zehnder
Cliff ZehnderKuching
11-11-17

A small oil city sitting at almost the edge of Sarawak. Nightlife is mostly exciting along the coastline. You can explore the beaches, especially Luak Bay and Tusan

Lorenzo Romani
Lorenzo RomaniSiem Reap
02-09-16

One of the ugliest cities I've ever seen

Plan een reis naar Maleisië