Petaling Jaya

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Premier, Sun Inns Hotel Kelana Jaya en JJ Boutique Hotel (SS2) drie van de beste goedkope hotels in Petaling Jaya. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Petaling Jaya zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Petaling Jaya?

9,8
Fijnproevers
9,5
Reizende Gezinnen
8,4
Rugzaktoeristen
8,4
Kunstliefhebbers
8,1
Zakenreizigers
Beoordelingen van leden (25)
Juno Kim
Juno KimAnchorage
25-02-16

Petaling Jaya, vaak genoemd als PJ aan de lokale bevolking, is een woonwijk van Kuala Lumpur. U kunt bereiken met de LRT, maar je zou hebben om een ​​auto te hebben of gebruik maken van taxi service te omzeilen. Er zijn een aantal goede restaurants en hotels in dit gebied. Nu kun je een heleboel trendy cafés.

Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
07-07-16

Petaling Jaya is een plek waar de groei zeer snel en werd de belangrijke link naar Klang en Kuala Lumpur. De huizen er werd erg duur en maakten jongeren kunnen niet betaalbaar voor hen niet meer te kopen.

Ahboon Net
Ahboon NetKuala Lumpur
09-04-13

Petaling Jaya, een buitenwijk van Kuala Lumpur, dat biedt eindeloze mogelijkheden voor toeristen hongerig voor een voorproefje van de lokale cultuur.

Jee Han Lim
Jee Han LimKuala Lumpur
08-10-14

mooi

Plan een reis naar Maleisië