Putrajaya

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Dwiputra GetAway, Teratak ZnZ en WellDone@Putrajaya drie van de beste goedkope hotels in Putrajaya. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Putrajaya zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Putrajaya?

9,8
Groene Reizigers
9,7
Kunstliefhebbers
8,4
Rugzaktoeristen
8,4
Luxe Reizigers
7,2
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (16)
Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
27-05-17

Putrajaya ligt op 25 kilometer ten zuiden van Kuala Lumpur en 20 kilometer ten noorden van KLIA, is 'Intelligent City' en de federale administratieve hoofdstad van Maleisië. het weelderige groen en flora te zien in elke hoek van de stad echt waarmaken wat het is bekend als 'een stad in een Tuin'. Putrajaya speelt acrucial rol als federale regering beheren centrum voor het land.

Gourab Kumar
Gourab KumarLisle
25-01-16

Een volledig door de mens veroorzaakte stad. Dit is de administratieve hoofdstad van Maleisië.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
07-04-15

Deze geplande stad heeft een aantal fascinerende moskeeën en bruggen die worden verlicht 's nachts en maak een goede gelegenheid voor fotografie (als u een statief). Net als de meeste van Maleisië, moet u waarschijnlijk een auto om rond te krijgen.

Kiki Ahmadi
Kiki AhmadiJakarta
06-01-17

Speciaal gebouwde stad Overheid en staatszaken. Hoewel het misschien een lil beetje uitgestorven kunnen zijn, zijn er tal van architectonisch ontzagwekkende gebouwen, bruggen en parken. Coole plek om rond te lopen en foto's nemen

Plan een reis naar Maleisië